Oct 23, 2011, 12:31 PM

* * * 

  Poetry
538 0 6

*   *   *

"Животът продължаваше да хвали,
над всичките търговци да крещи:
" Купете си от мойте идеали,
купете си от моите мечти! ""

                     Ивайло Балабанов



В продавач на ненужни неща се превърна живота -
мислим само за своя опразнен корем.
А душата? Къде е душата страдална на роба?
И веднъж ли в живота наистина мрем?

© Румен Ченков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??