Jan 4, 2009, 6:41 PM

... 

  Poetry
680 0 0


непоносимо...
алено потръпва в мен мъжът...
къде си...
може би сънуваш вече свойта синева...
или се впускаш на секса във страстта...
... докосни ме, там, където няма плът...
докосни ме, там, където се запомня...
докосни ме...

22:25 ч.
29.12.08

© Ру All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??