Jul 27, 2010, 11:22 AM

* * * 

  Poetry
289 0 0

ТИХО!!!

             Тихо!...

Вслушай се във тишината...

И безмълвието е отговор

и безразличието е отплата.

Само да се вслушаш в тишината.

Само да се вслушаш...

© Благодат All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??