Jun 4, 2007, 11:37 PM

* * * * * 

  Poetry
438 0 0
И тази нощ те сънувах,
Беше нежен със мен.
И пак за тебе мечтаех,
Искаше само мен.

Но това е само в съня ми,
В мечтите красиви това е.
Наяве си влюбен във нея,
А аз пак за тебе копнея.

Разби в мен сърцето, любими,
Но пак те обичам така.
Върви си, бъди най-щастлив ти със нея,
Пожелавам ти го от душа!

© Кристина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??