Sep 15, 2009, 2:55 PM

15 септември - Унистарт 

  Poetry » East forms
615 0 8

Униформени ученици

унисъзнателни учители

уни(кално) образование

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??