Dec 17, 2023, 7:05 PM

17 Декември /посвещение/ 

  Poetry
233 0 0

Ники, Честит рожден ден!

     

Душата моя той знае наизуст.

Ники е моят Исус!

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??