Apr 1, 2009, 12:31 PM

* * * 

  Poetry
528 0 4

Бавно се стичаше тя,
постоянно,
време не гонеше, никога.

Бавно се вливаше тя,
монотонната,
бреме не носеше, никакво.

Бавно от нея извираше,
всичко,
дори и това във безкрая.

Бавно превръщаше в камъни
тя,
и мен даже накрая.

© Ян Тра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??