19 ФЕВРУАРИ
Този ден е за размисъл.
И за мълчание.
За праведните.
И за отчаяните,
които понесоха срамовете
от предателствата
на гения.
Този ден е за мечтание.
И бдение.
За сваляне на маските.
Ден на безпатос.
И презрение
към всичко несвято.
© Ангел Веселинов All rights reserved.
"Този ден е за мечтание.
И бдение.
За сваляне на маските.
Ден на безпатос.
И презрение
към всичко несвято."
............................................
Оригинален и силно въздействащ стих!
Много ми хареса! ПОЗДРАВИ!