Замръзнал съм откакто си отиде:
сърцето ми е скулптура от лед,
ръцете ми не са докосвани с години,
очите ми не спряха да тъжат.
Замръзналото ми сърце копнее
с криле далеч да полети,
то иска да се сгрее
в прегръдките на нечии ръце!
© Петя All rights reserved.
но може би втория куплет трябва да се преработи малко
(мое мнение)