May 14, 2010, 1:41 PM

* * * 

  Poetry
828 0 4

Из „Малки парчетии”

 

Животът май  е просто нещо, а чудно –

не си го търсил, не си го искал,

 а колко много страх да го загубиш.

© Стоян Владов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??