May 30, 2007, 11:28 AM

* * * 

  Poetry
438 0 2
Не спомняй си за мен - недей измъчва
и моята, и своята душа,
умрялата любов не се завръща,
тъй както не се връща младостта.
Не спомняй си за мен - не те обичам вече,
сърцето ми на друг принадлежи,
аз твоя бях - но ти без жал отрече,
няма смисъл, всичко забрави.
Приятел имам истински и верен,
той всичко е за мен, но запомни -
в интриги хората, които обичаш, не заплитай,
защото много ще те заболи.
Не спомняй си за мен - аз вече те забравих,
защото с него ми е по-добре.
Обичам и съм истински щастлива,
не страда вече нараненото сърце.

© Памела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хубаво е Пами!
    Ти също не се измъчвай и го забрави!
  • Браво Пами.Само така!Поздрав!
Random works
: ??:??