Mar 4, 2011, 10:09 PM

3 март 

  Poetry » Civilian
1366 0 3

В кръвта ни силна миналото блика –

народи, племена от векове,

в очите ни е синята иглика,

в сърцето ни – победата зове!

 

Гласът ни боен, някак е затихнал,

навели сме глави и рамене,

в душите ни страхът ни е притихнал,

а трябва да надигнем гласове.

 

Но в този ден на празника народен,

забравяйки за плахия си глас,

изправяйте се с гордост непоробена,

защото свободата е при нас!

© Адриана Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??