Jul 14, 2018, 12:02 AM

=44= 

  Poetry
313 0 2

Какъв е смисълът от думите ако никой не ги чете
Какъв е смисълът от буквите ако не могат да стоплят едно сърце 
Какъв е смисълът да кажеш нещо ако отсреща е празнота
Какъв е смисълът да пишеш ако се губи всичко в утринната мъгла 

 

Какъв е смисълът от красотата ако отсреща е тъма
Какъв е смисълът от играта ако феърплеят е лъжа 
Какъв е смисълът от малката прегръдка ако всичко горчи
Какъв е смисълът от светлината ако душата боли

 

Какъв е смисълът от малкото цвете ако очите сълзят
Какъв е смисълът от слънцето ако любовта е без път
Какъв е смисълът от словата ако не чуваш песента
Какъв е смисълът от числата ако писмата горят

 

И все пак има смисъл от всичко 
Да  се бориш за всяка мечта
Да дишаш докато часовника трака безлично
Да се усмихваш и будиш щастлив и обичащ,  сутринта 
 

© Всемнелюб All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??