Aug 25, 2007, 4:35 PM

* * * 

  Poetry
518 0 5
 

Ако можех със стих да те върна обратно,

бих написала толкова много,

ала ти замина си безвъзвратно

и дори не помаха за сбогом...

Ако можех със сълзи да те върна при мене,

щеше тука да бъдеш отдавна.

Много сълзи пролях, във реки ги превърнах,

все във някоя лице ще умиеш!

Ако можех с мечти да те върна при мен,

бих мечтала си вечно за тебе,

бих забравила здраве, късмет,

насън даже бих викала тебе!

Ако можех с лъжи да те върна обратно,

бих излъгала и Бога дори!

Аз съм грешна, че влюбих се страстно.

Лъжа в повече не ми вреди...

А ако с мисли бих могла да те върна,

бих измислила отново Света,

бих премахнала тази дума "раздяла",

на нейно място ще сложа дори  и "смъртта"!

© Илияна Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??