Mar 28, 2008, 5:39 PM

* * * 

  Poetry
642 0 2

Бягам аз,

бягаш ти.

Един към друг

сега се движим.

Но страшна преграда

скоростта убива.

Познаваме се с теб,

но само във съня.

А наяве къде сме,

ти и аз не знаем.

И денем чакаме

отново ний съня.

И нашата любов

отново да разцъфне.

В светлината

на меката Луна

да изчезнем ний сега,

благословени от Любовта.

© Павел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??