Nov 15, 2021, 1:13 PM  

****** 

  Poetry
180 0 0

Намерих те, моля, остани за малко.
Бих направил всичко, за да една твоя усмивка
Бих те задържал до самия край
И двамата знаем, че денят ще дойде,
но не искам да те оставя.

 

Не знам какво боли най-много,

да те задържа или да те пусна
Спомените ме убиват един по един

Нараняваме се за забавление
Сърцата ни се вцепеняват
Нищо не ме натъжава повече от това

 

Изчерпвам сълзите, нека ме боли, докато спре
Не мога да се сдържа
Всичко е толкова прецакано
Празнотата е тежка

 

Отдръпна се, за да разбереш какво ни доведе тук
Никога няма да бъда толкова щастлив,

колкото бяхме ние заедно
Не мога да потисна спомените
Няма те и мога да кажа,
че загубих повече, отколкото някога съм имал

 

Трудно е да погледнем назад към този час
Времето ни мрази а казват, че лекува
Но уви, не лекува

И какво, ако никога повече не успеем се прегърнем?
Така че никога не искам да оставям теб и нашите спомени

Няма шанс за поне още един ден.

© Емил Богданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??