Aug 12, 2010, 9:47 AM

* * * 

  Poetry
345 0 0

 

Всеки е частица

от огромен пъзел.

 

Застани до мен,

аз ще съм до него.

 

Приеми с любов,

а не със тревога.

 

И ще подредиме

образа на Бога.

© Благодат All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??