Nov 6, 2018, 6:23 PM

÷\÷ 

  Poetry
216 0 0

тате, какво е това бютифул?
-това е панделката на дъгата
усмихната от твоето лице
-това е светлината 
когато очичките ти търсят синьото море
-това е добротата
когато гушнеш мама ей така
-това е искрата
когато бонбонче искаш сутринта
-или пеперудката малка
кацнала на русите коси 
-или как ядеш близалка
ухилена до уши
-да и светулките през август
дето гониш ги с буркан
и детенцето сладко
дето спи под твоя юрган
- това е красотата
да се усмихнеш и кажеш "здравей"
-това са небесата
сладкопоен славей дето пей 
-или слънчевият лъч
гъделичкащ ей това носле
или всичко, тате,
дето е от все сърце 
 

© Всемнелюб All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??