Sep 13, 2007, 11:45 PM

* * *  

  Poetry
599 0 6
Може и да нямам късмет в любовта,
може и сега да има много мъка в мойта душа,
но пред теб няма да заплача,
нито пък безпомощна да крача.
Ще се опитам да продължа напред
и да сложа живота си в ред.
Каквото и да ми струва това
няма да видиш наведена мойта глава.
Може лесно да те забравя...
или пък не,
но едно е сигурно,
че ти много ме нарани и не може никой да го промени.

© Красимира Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??