Някъде далече от теб
нечие сърце умира,
друго пък в утробата тупти,
някъде крила се режат,
някъде разбиват се мечти.
Далеч от тебе раните със сол поръсват,
някъде зашиват ги с игли,
три души на някъде се пръскат
... нищо, че боли...
А празнотата може би се пълни
с човешки скрупули,
... игри...
© Магдалена All rights reserved.