Mar 16, 2007, 6:51 PM

A? 

  Poetry
723 0 0
А?
/ахам/

Искам те отново,
погледни ме отрово.
Горчива, тръпчива,
нежна, ужасно сива,
пъклена и зла

Разцъфтяла, пощръкляла,
завинаги във мене, огън.
Затоплящата мрачина,
забиваш нокти в плътта.

На малък ручей, кърви,
неусетно, лявата ръка.
Ти ли си врага?
Ах, подаде ми ръка. :)

Кафява песен,
в кафявите ми очи
Къде видяхте,
музика, лъчи!?

А?

© Бисер Дръпничорапчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??