Jul 8, 2007, 1:09 PM

А исках 

  Poetry
713 0 9
                                                Отмина като полъх пролетта,
                                                ах, тази пролет толкова ми липсва -
                                                от мириса на първите цветя,
                                                до блясъка на твоята усмивка.


                                                Отиде си със нея любовта
                                                (да можеше със нея аз да тръгна),
                                                не беше време с теб да извървя
                                                остатъка от пътя си. А исках.


                                                Ще дойде, знам, отново пролетта,
                                                и първите цветя ще се разлистят -
                                                тогава ще си спомня любовта,
                                                която не успях да спра. А исках.

© Эоя Михова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??