Nov 23, 2008, 4:49 PM

А уж щастлива съм... Дали... 

  Poetry
985 0 4
 

 

А уж щастлива съм...

Дали? Или... от спомените смазана...

Вървя до теб без теб -

от твоята вина наказана.

 

Събирам чувства разпилени...

И цялата за миг се изхабявам.

Мечтите сякаш развоени

опитвах безнадеждно да спасявам.

 

Изпивам сълзите напъпили,

изтривам със болка деня,

лъжите съня са прогонили

и с тебе се чувствам сама...

 

И миг след миг, и ден след ден,

на твоите думи не вярвам.

Оставам така,със болката в мен -

душата ми как да спасявам?

 

А искаш от мене със лека ръка

злото аз да поправя...

Кажи как да стане така -

тъгата аз да забравя?

 

А уж щастлива съм...

Дали? Или... живея в приказка...

от мене сътворена, и някой ден, прекаран с теб,

ще се почувствам изморена?

© Ледено-Студена Истина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??