Jun 19, 2009, 3:12 PM

* * * 

  Poetry
355 0 1

 

Утре

 

 

 

Искам утре да те видя.

Искам утре пак да се усмихна.

Искам утре моята тъга да изчезне от света.

Искам утре да те зърна,

в миг да се обърна и

щастлива да посрещна отново деня.

Но днес си е днес.

Пак съм невидима, пак съм обиждана.

Но утре, щом те зърна,

моята тъга ще изчезне от света

и в миг един всичко

ще потъне в светлина.

© Цветана Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??