Aug 6, 2014, 12:13 AM

:) 

  Poetry
287 0 0

По красиво нещо от свободата няма.
Тя е искрена, желана и с любов обляна.

Въздишките, смирението и самотата - пазителите на душата. 

© Доротея Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??