Jun 27, 2007, 2:24 PM

Абитуриентите 

  Poetry
1570 0 2
Днес събираме се ние,
който каквото иска ще пие,
защото изпращаме наште абитуриенти
и пожелаваме им скоро да станат студенти.
Дойде денят на техния бал,
за който всеки беше мечтал.
Лошото настроение забравят,
купон голям ще си направят,
защото за него ще се сещат
със съученици като се срещат.
По своя път ще поемат
един от друг, каквото могат ще вземат
и когато спомена при тях се върне
той ще е този, който ще ги прегърне.
Всеки пътя си ще хване,
животът по-труден ще стане,
но бъдещето е пред тях
и трябва да го посрещат със смях.

© Мая Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Така е"но бъдещето е пред тях
    и трябва да го посрещат със смях."-Пожелавам ви го от сърце!!!
    Поздрав!
  • Мая син също е абитуриент-звъчи празнично!
Random works
: ??:??