Mar 9, 2024, 11:10 AM

Абревиатурни разгадки 

  Poetry
114 0 0

ДПС – Доган, Пеевски и сие

ДОСТ – достлук с Туркистан

(стратегически);

с Булгаристан -

тактически

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??