Feb 2, 2007, 9:21 PM

Ах,любов!!! 

  Poetry
595 0 0
Усещал ли си допира на чужди устни?
Знаеш ли как сладко боли?
"Ах,да!"-жадуваш ти!
Светът се промени!
Любовта е мечта,
незнаеш ли?
Ще разбереш сега!
Това е обичта
-страст и красота!
Ще усетиш ти вкуса,
на сладката игра!
Не бягай ти от нея,
ще те стигне тя,
даже и накрай света!

© Диди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??