Nov 19, 2006, 9:07 PM

Ако 

  Poetry
587 0 1
Ако почувствам как насладата на сетивата
се слива с копнежът на душата,
ако си този, който всяка нощ в съня ми
тялото със страст, а сърцето с нежност обладава;
Ако си този, който от водопада тъжен
във очите ми не бяга,
ако си този, който иска
щастието с мен да преоткрие;
Ако си този, който търся устремено
в мен ще се влюбиш ( непременно)!
Към неизвестно утре тичам неуморно,
под нозете ми не парят вече стари болки,
разпорих емоционалната подплата
на болезнените спомени -
сега са само факти...
Към теб пътувам с вяра на дете наивно,
но и с величието на кралица,
към тебе идвам...
АКО си този, който търся
може би те има и може би ще ме обичаш!

© Нуша Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??