Aug 31, 2007, 8:25 PM

Ако можех... 

  Poetry
588 0 4

Ако можех да чета по очите на хората

Бих прочела какво мислиш ти

Този тъй загадъчен поглед

Какво означава, кажи?


Ако можех, бих влязла в душата ти,

За да видя какво криеш там

Като малка звезда бих огряла,

Бих видяла чий образ таиш


Ако можех, бих влязла в сърцето ти

За да мога да съм близо до теб

Ако можех, бих проникнала в тебе

Като мъничък лъч светлина


Бих огряла и пътя ти даже,

За да мога да те виждам и през нощта

Ако можех, да правя вълшебства...

Но немога, аз съм просто жена...

© Илияна Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??