Sep 18, 2008, 7:52 PM

Ако можех да летя... 

  Poetry
4176 0 8

Ако можех да Летя...

 

 

          Ако можех да летя...
          и своето пространство да владея,
          ако можех да летя...
          нямаше да спирам да се смея.
          Ако можех да Летя... Щях вечно да те търся...
          Ако можех да летя... Щях крилата си да ти даря...
          Щях и времето да спра,
          и звездите и луната в шепа пак за теб да събера...

          ако можех да летя...
              И името ти щях в небето да крещя,
         ... Без да спирам... Без да се изморя...
              АКО можех само, само... да летя,
              щях да бъда нещо малко,
              ако можех да Летя...
               ... а не мога...  - колко жалко...
         Ако можех, бих ти дала Всичко,
         за да си до мен и да не падаш, да се усмихваш гордо и никога,за нищо да не страдаш... ! И не бих искала тогава да съмва.. да е ден..
           Достатъчно е само, само ти да бъдеш тук, до мен.
   АКО МОЖЕХ ДА ЛЕТЯ... ала Не мога - на земята съм във Плен!

  

                                         Елица Наумова

 

© Елица Наумова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??