Aug 7, 2007, 10:23 AM

Ако си тръгнеш 

  Poetry
694 0 13
Ако си тръгнеш
ще се смея.
От истерия.
Ден или два.
Ще ме боли,
но ще оцелея.
Възкръснала внезапно от смъртта.
Ако си тръгнеш
ще поплача.
С истински сълзи.
Може би ще кажат:
"Тя откача
или наистина много я боли".
Ако си тръгнеш,
не, не искам
и да си помислям за това.
Ако си търъгнеш...
 черните си мисли подтискам.
Целувам те. Аз съм твоя жена.

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??