Nov 6, 2005, 7:49 PM

Ако си тръгнеш някой ден 

  Poetry
972 0 0
             Ако си тръгнеш някой ден
             като тихия полъх на вятъра,
             а аз усетя дъхът му студен -
             ще замълча и няма да ти кажа нищо.

             Ако си тръгнеш някой ден
             спокоен като пролетен дъжд,
             и аз усетя буря развилняла се -
             ще замълча и няма да ти кажа нищо.

             Ако си тръгнеш някой ден
             притихнал и самотен като изгрева,
             аз залези само ще виждам,
             но ще замълча и няма да ти кажа нищо.

© Димитрина Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??