Jul 2, 2006, 2:35 PM

Ангел 

  Poetry
886 0 1
Teкст по песента на
Ричи Валенс(Donna)

Ти ангел си нежен
обсипваш ме с любов
и когато те гледам
изпълва ме живот
Пр.
,,,


Ли(C)псваш ми но(Am)щем,
а (F)искам да съм (G)с теб
да це(C)лувам и га(Am)ля
(F)твоето ли(G)це
-(C)мила моя

Искам да знаеш
колко значиш ти за мен,
че обичам те лудо,
че желая само теб
Пр.
,,,

© Стефан Чакъров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??