May 9, 2014, 2:26 PM  

Антибойковизъм 15 

  Poetry » Civilian
280 1 0

Кривото не е право,

но е в полза генералу*.

Рязане на ленти,

калинки фалшименти

след себе си остави,

археолозите той забрави**-

пътят по е важен

за бандита снажен.

Убита бе Мирослава,

а пък мафиота без слава

разбрахме го добре -

родителите ù на МВР

да се извинят,

че полицията винят,

че е некадърна,

но той главата си извърна.

 

*Има се предвид, че е забогатял по престъпен начин.

**Има се предвид гаврата на Борисов с археолозите - да се топлели с калорифер.З а него по-важна от археологията е магистрала "Струма". Все пак историята и науката са по-важни от някаква магистрала.

 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??