Sep 26, 2008, 10:53 AM

Асимилация 

  Poetry » Civilian
823 0 1
От народ с история
се превръщаме
в(ъв) чалга
аудитория!

© Любомир Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??