Apr 1, 2022, 1:50 PM

Авто чудо 

  Poetry
1118 0 3

 

 

     Искам да стана шофьор

     и като татко - монтьор.

     Сам кола ще си направя,

     много неща ще и поставя.

     Ще я карам по шосето,

     ще летя с нея в небето.

     После долу ще я спусна

     под водата ще я пусна.

     Какво чудо тука стана,

     рече майка ми засмяна

     щом идеята и казах,

     със ръце,крака показах.

     Тази чудничка кола

     как ли да я назова?

     Мислих,смятах тъй наред,

     май ще бъде  -автоводолет!

© Лидия Кърклисийска All rights reserved.

The work is a contestant:

Осмото чудо в детските очи »

16 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??