Feb 5, 2010, 10:51 AM

Аз, актрисата 

  Poetry
724 0 1

Не е лесно да си актъор,
животът преминава, докато играеш...
пляскат ти, когато станеш за позор
и коя си всъщност... не знаеш...

Богат репертоар от настроения,
редувам сарказъм със сълзи и усмивки,
живея в няколко измерения
и не забравям торбата с преструвки...

Често преигравам,
но ме дразнят аматъорите,
важното е, че се забавлявам,
напук на иронията и неволите...

Щастлива съм понякога,
като изключим всякога...
и си поплаквам скришом,
надявайки се някога, някому да липсвам...

© Надето All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??