Feb 5, 2020, 9:45 AM

Аз и Ти 

  Poetry
990 0 1


Ти си моят блян –
болка и копнеж.

Ти си дявол,
провокиращ ме все да те желая.

Ти си моят страх –
рани и мечти.

Без теб не мога –
ти си слънцето
в сивите ми, празни дни.

Искам само теб,
само ти докосваш
така дълбоко, тук отляво.

Аз и ти
с други сме,
но чувстваме сами сме.

Аз и ти
с празни мечти
прах в очите, хвърляме си с дни.

Аз и ти
в едно сърце, душа и плам-
Завинаги разбери!
 

© Tebasile All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??