Jul 12, 2007, 2:24 PM

Аз и Ти 

  Poetry
739 0 0
Аз и Ти

Каква е тази любов
нестихваща в мен,
от една страна не мога
да го обясня, а от друга -
то е толкова просто.
Ти си радост и в същото време болка,
ти си това приятно чувство, обземащо
ме, когато просто се отпусна и
не мисля за нищо друго.
Усещаш ритъма на сърцето ми
и аз твоя също.
Толкова е взаимно, сякаш нереално.
Но в живота случват се
различни неща,
от една страна сме аз и ти,
но от друга всички  тези
трудности и различия между нас.
Искаме всичко да бъде приказно
и ние да бъдем щастливи,
но истината е една и тя е
такава, че важно е да бъдеш и
искрен, и обичащ във всяка една
дума и действие!

© Нели Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??