Jul 15, 2007, 11:37 AM

Аз лично не вярвам!!! 

  Poetry
629 0 25

Бъркаш с черни нокти
в хорските души.
Пръскаш смъртоносна отрова,
в сърцата им, невинни...

Подсмихваш се с ирония,
носа ти" дере небесата".
Но що за гордост е това -
да носиш гнездо на змии в душата си?

Нима за теб, нещастнико,
ни веднъж Слънце не изгря?
Нима за теб, чудовище,
всеки е червей в твоите крака (и трябва да бъде премазан?)...

Не си Бог! Нито ще бъдеш -
с толкова омраза в сърцето си...
Ти нищо човешко не притежаваш...
Е, дано се преродиш по-добър, някога...

Аз лично, не вярвам!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??