Добре, че пак потъна в тъма денят,
за да мога аз да си поплача;
с нетърпение очаквам я - нощта,
да не чуе някой как подхлипам, грача...
Казват - силните не плачат, ама то се насъбира,
никой не е плакал, ако друг не го видял е;
и в черното на нощ прозрачна сълзи аз крия,
крия ги, за да съм силна...
© Бездарна All rights reserved.