Aug 12, 2009, 12:35 PM

Аз съм любовта 

  Poetry
508 0 6

Аз съм любовта

 

Не ме търси в сметта на суетата,
погубен от фалшиви чувства и лъжливи обещания.
Не ме търси, обречена на самотата
или погубена в далечни заклинания.
Не ме търси в книги и предания,
призрачно обзели дните ти.
Не ме търси в клиширани послания
или в кристален блясък на сълзите ти.
Не се надявай да ме срещнеш чужда,
когато дойда, сам ще ме познаеш,
от мен ще имаш вечно нужда
и примирен пред себе си ще го признаеш.
Търси ме някъде из глъбините свои,
в далечен ъгъл, скрита и добра,
и съкровени, тайнствени покои.
Търси ме - АЗ СЪМ ЛЮБОВТА.

© Даниела Йончева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??