May 18, 2010, 3:20 PM

Аз-Ти 

  Poetry
848 0 22

                                  

 

Аз съм тази, 
която
стопи снеговете
и донесе ти лято
в очите, 
и в двете.
Аз съм същата,
дето 
вечно те чака,
сълзите преглъща -
и усмихва 
се в мрака.
Ти си този, 
който 
открадна съня ми,
ти си този, 
дето
преобърна света ми.

 

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??