Jun 27, 2007, 1:26 AM

Аз вярвам 

  Poetry
797 0 1
Аз вярвам в бъдещето на света.
Аз вярвам в силата на любовта,
че напред, в безкрайността на времето
ще намерим ключ към нашите сърца.

Аз вярвам в доброто у хората.
Аз вярвам, че ще успеем.
Че някой ден ще бъдем като братя
и в мир ще можем да живеем.

Аз вярвам в честността.
Аз вярвам, че ще видим край
на лъжите, на измамите.
И тук ще бъде "земния ни рай".

Аз вярвам в красотата.
Аз вярвам в Пролетта желана,
че ще ни подаде ръка
и ще разсее тая есенна измама.

Аз вярвам в всеобщия мир.
Аз вярвам в свят без насилие.
И можем да станем по - добри,
ако положим малко усилие.

Аз вярвам, че ще се хванем за ръце.
Аз вярвам в чудеса
и знам, че някога, в бъдещето,
ще сбъднем нашата мечта.

Аз вярвам в братската обич.
Аз вярвам в тоя виш идеал - свободата.
Някой ден ще разберем, че кожата е без значение,
че на всички хора еднакви са сърцата..

Аз вярвам, че не съм само аз.
Аз вярвам в моята идея. 
И  знам - след мен ще има други...
И това ми дава смисъл да живея.

© Гергана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Вярвяй! Още си млада. Аз вече само се надявам внуците ми да доживеят този ден...
Random works
: ??:??