Jan 29, 2013, 8:00 PM

* * * 

  Poetry
291 0 0

Както си вървях

по улица веднъж,

сепнах се и спрях,

леле, иде дъжд!

 

Няма ми чадъра,

ами сега?

Отиде ми хатъра

и накипрената ми коса!

 

Хукнах да си търся

сушина завчас

и да си запиша

при фризьора час.

 

Ех, че време лошо...

Никак ли не знае,

че с колегата ми Гошо

имам среща аз?!

© Сандрин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??