Apr 6, 2013, 11:24 AM

* * * 

  Poetry
504 0 0

           *******

 

В джина ти ще сипя капка нежност.

Към тоника ти ще добавя малко милост.

В чинията ти ще сложа щипка страст.

Лулата ти ще напълня със смелост.

И дано да получа любов!

 

© Дани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??