Nov 13, 2008, 3:33 PM

* * * 

  Poetry » East forms
621 0 2

В огледалото на твоята душа

през паяжина от бръчки ще надзърна -

ако съм млада - значи не греша!

© Мартина Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??