Mar 17, 2013, 7:33 PM

*Баланс 16.03.2013 

  Poetry
332 0 2

Днес вълшебно ми е да живея,
природата е около и в мен.
Усещам, заедно с нея пея,
танцувам и се радвам възхитен.
Случва се това, коет' копнея -
баланс, хармонията идва в мен.
Свободен! Щастливо си дивея.
Лягам си усмихнат, успокоен :)

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??