Том и Бет вървят напред!
Те с децата са щастливи!
Том не ходи на гурбет...
и са много... пестеливи.
Бет спестява за море -
трябва всички да заминат.
Там сред бурни ветрове
иска с Том да си починат!
И след няколко сезона...
Том наема микробус.
Тръгват всички - даже Томи
скача в лъскавия бус.
Бет мечтае - как в палатка
на крайбрежните скали,
ще сънува дълго... сладко...
сред неспиращи вълни...
И мечтите й се сбъдват -
Том се люби бурно с Бет!
Тя не иска да си тръгват,
но са малко - без късмет!
Махат тъжничко за сбогом,
а децата с тях - ревът!
Всички молят се на Бога -
Да поемат пак - на път!
....
Том и Бет макар и низши
имат бъдеще... с море!
Те край тяхното огнище
любят се... и днес добре!
© Yuri Yovev All rights reserved.